dilluns, 8 d’octubre del 2012

Què és el projecte Comenius?


       

El projecte interdisciplinari Comenius aborda l’educació escolar i pretén fomentar entre els joves i el personal docent el coneixement i la comprensió de la diversitat de cultures i llengües europees i del valor d’aquesta diversitat.
També té el propòsit d’ajudar els joves a “adquirir” aptituds bàsiques per a la vida i les competències necessàries per al seu desenvolupament personal, el seu futur laboral i la ciutadania europea activa.

Amb aquest projecte es pretén millorar la competència intercultural de l’alumnat i el professorat, que els alumnes s’interessin més pels altres països i cultures i, alhora, que es motivin més per aprendre llengües estrangeres, especialmente l’anglès, per poder-se comunicar.

Amb  el Comenius es vol impulsar uns enfocaments interdisciplinars de l’ensenyament i aconseguir reforçar la dimensió europea en el nostre centre.

Així doncs, al llarg de dos cursos, les associacions escolars Comenius promouen la cooperació europea entre grups d’alumnes i professors de diferents països.

Per tant, amb la por del desconegut, però amb la il.lusió d’obrir la nostra escola al món exterior i a Europa, emprenem aquest viatge i esperem que tots ens acompanyeu!


Direcció
Comissió Comenius